Andrew Lippa in concert
3 mei 2014

Op zaterdag 1 november aanstaande geeft Andrew Lippa, één van Broadway’s meest bekende componisten, een exclusief concert in MartiniPlaza in Groningen. Dat maakte producent Tresore Producties vandaag bekend.

De in New York woonachtige Lippa componeerde onder meer de musicals The Wild Party, The Addams Family en Big Fish en wordt in Groningen bijgestaan door musicaltoppers als Willemijn Verkaik, René van Kooten én een live orkest. Op de vooravond van zijn 50ste verjaardag presenteren zij zijn repertoire voor het eerst aan het Nederlandse publiek. Tijdens dit concert komen zijn meest succesvolle musicalnummers voorbij, maar ook voor Nederland nog onbekende pareltjes. De kaartverkoop is vandaag gestart via www.martiniplaza.nl.

Voorafgaande aan het concert worden er op diverse locaties in Groningen een serie masterclasses en workshops gegeven door professionele artiesten. Andrew Lippa zelf verzorgt een masterclass ‘Componeren’ en geeft een workshop ‘Auditietraining’. De verdere line up wordt later bekend gemaakt via www.tresore.nl.

Deze activiteiten worden geproduceerd door Bastiaan Roeters van Tresore Producties. Tot en met 3 mei toerde Tresore langs de theaters met de musical Tick, Tick, Boom! van Jonathan Larson die louter positieve reacties van de Nederlandse pers en het publiek ontving. Tresore is producent van eigentijdse muziektheatervoorstellingen gericht op inhoud en kwaliteit.

“Tresore Producties wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van muziektheatertalent in Nederland. Met dit programma vormen we een schakel tussen de opleiding en de beroepspraktijk. We bieden studenten de mogelijkheid zichzelf – los van hun opleiding – te ontwikkelen en hun creatieve palet te verbreden” aldus Bastiaan Roeters.

slide2
Andrew Lippa in concert was last modified: juni 26th, 2014 by