Over Tresore

Tresore staat voor producties met pit. Wij produceren kleinschalige muziektheatervoorstellingen, die eigentijds zijn en gericht op inhoud en kwaliteit.

Producties

In het voorjaar van 2014 toerde de eerste productie van Tresore Producties door heel Nederland: Tick, Tick, Boom! Deze musical, met John Vooijs, Renée van Wegberg en Sander van Voorst tot Voorst in de hoofdrollen, werd door zowel publiek als pers positief onthaald. De regie was in handen van Koen van Dijk.

Klik hier voor meer informatie en scènebeelden van Tick, Tick, Boom! Momenteel is Tresore Producties druk bezig met de ontwikkeling van nieuwe projecten.

Talentontwikkeling

Tresore Producties is gevestigd in Groningen; de tweede cultuurstad van Nederland. In deze bruisende stad lopen ruim 50.000 studenten rond. Een groot deel van die studenten volgt een kunstvakopleiding of een kunstgerelateerde studie. Tresore Producties biedt een mogelijkheid tot samenwerking met, en talentontwikkeling voor deze studentengroep en voor afgestudeerden in de kunstsector.

Ik heb ervaren dat muziektheater een kunstvorm is die je echt kan raken en daarom wil ik recht doen aan het stuk. De voorstellingen moeten ‘iets met je doen’; het publiek moet geraakt worden. De acteurs krijgen dan energie terug van het publiek, waardoor er iets speciaals kan ontstaan. Bastiaan Roeters, producent

Een intieme sfeer, kwaliteit en emotie zijn daarvoor belangrijke ijkpunten. Daarom spelen we dan ook in sfeervolle theaters waar goed contact met publiek mogelijk is en een zekere mate van intimiteit gecreëerd kan worden. Veelal zijn dat middelgrote theaters, vaak vlakke vloer. Een essentieel onderdeel is dat de juiste mensen op de juiste plek neergezet worden; in de casting wordt in eerste instantie gekeken naar kwaliteit en type. De producties moeten gericht zijn op het creëren van pareltjes, zowel artistiek als zakelijk.Bastiaan Roeters, producent

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hieronder aan!
Email opmaak:

Over Tresore was last modified: januari 16th, 2016 by Bastiaan