Meet the Band!
26 september 2013

Ze zijn al druk aan het repeteren geweest en hebben tijdens de preview van Tick, Tick, Boom! in Dordrecht al bewezen topmuzikanten te zijn. Maar wie zijn die bandleden nou eigenlijk? We stellen ze aan je voor!

[one_half]

Hans Kaldeway
– Toetsenist/Muzikaal leider

Hans Kaldeway is naast toetsenist ook de muzikaal leider van Tick, Tick, Boom! Lees hier meer over Hans.


Foto: Robin van Straaten
[/one_half]

[one_half_last]

Marco Kerver – Bassist
“Een dag niet gebast, is een dag niet geleefd!”

Zo luidt het motto van Marco Kerver, professioneel bassist, arrangeur en componist. Als uitvoerend musicus speelt hij onder andere bij The Stage Band, Stockholm Tivoli en Soul Vaccination. Ook is hij muzikaal leider van Want2Swing Big Band. Daarnaast is Marco freelancer bij het Noordpool Orkest en geeft hij les bij ´t Kielzog in Hoogezand en aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen.

De laatste jaren speelt hij steeds vaker in de Nederlandse theaters bij grote en kleine shows of musicals als Ciske de rat, Mama Mia, Urinetown en Wicked. “Heel bijzonder om nu eens met Groningse vrienden de landelijke theaters aan te doen.”
[/one_half_last]

[one_half]

Dennis Elderman – Drummer
“Ik voel me thuis in zowel popmuziek als jazz.”

Dennis Elderman is een professionele allround drummer uit Groningen, die zich zowel in popmuziek als jazz uitstekend thuis voelt. Hij studeert al op 21-jarige leeftijd af aan het Prins Claus Conservatorium, waar hij onder andere lessen volgt bij Owen Hart en Ralph Peterson. Naast zijn vele freelance werkzaamheden speelt Dennis in een aantal vaste bands. Hij drumt onder meer bij singer-songwriter Jan Henk de Groot, rock trio Toaster en jazz-fusion formatie Demi-Seq. In het verleden speelde hij veel met de bands Henkus en ZaZa en in het theater stond hij op de planken met The Soul Of Motown en Vrouw Holland.

“Het mooie aan Tick, Tick, Boom! is dat de band prominent aanwezig is op het toneel, op die manier voegen wij als muzikanten iets wezenlijks toe aan de voorstelling”.
[/one_half]

[one_half_last]

Joost van der Beek – Gitarist
“Diversiteit houdt mij als muzikant scherp.”

Joost van der Beek studeert in 2011 af aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Tijdens zijn studie volgt hij lessen bij Winfred Buma, Frank Wingold en Freddie Bryant. Door de jaren heen verdiept hij zich in verschillende speelstijlen, van traditionele jazz tot pop/rock en speelt hij in meerdere bands en formaties. In 2011 begint Joost aan de masteropleiding muziek en brengt hij een jaar in Los Angeles door waar hij lessen volgt bij onder anderen Allen Hinds.

Voor Joost is diversiteit in muziek erg belangrijk: “Diversiteit houdt mij als muzikant scherp. Ik vind het belangrijk dat ik mijn identiteit kwijt kan in de muziek. Spelen in een musical is nieuw voor mij en dus biedt Tick, Tick, Boom! mij een uitgelezen kans om mezelf verder te ontwikkelen.”
[/one_half_last]

Meet the Band! was last modified: oktober 30th, 2013 by