Dit smaakt naar meer!
26 september 2013

Eerste primeur

Zondag 8 september 2013 was het zo ver: de allereerste sneak preview van Tick, Tick, Boom!.
We waren te gast in het Energiehuis van Dordrecht. Dit tot ‘Huis van de Podiumkunsten’ omgetoverde industrieel pand, vormde een prachtig decor voor het eerste optreden van de cast van de eigentijdse Nederlandse productie van Tick, Tick, Boom!. Een bijzondere primeur dus. Niet alleen voor het publiek, dat voor het eerst de drie door Koen van Dijk vertaalde nummers te horen kreeg, maar ook voor de cast, die nog nooit eerder samen met de band op het podium stond.

Eerste ontmoeting

De optredens worden enthousiast ontvangen! Een aantal die-hard Tick, Tick, Boom!-fans staat in de rij om getuige te kunnen zijn van de preview. Ze worden niet teleurgesteld. De optredens knallen van het podium! John Vooijs en Renée van Wegberg maken duidelijk dat deze musical echt inhoud heeft. Samen zingen ze de dynamische nummers Bijna dertig en Doorknoopjurk, waarna Renée het ontroerende Kom bij je zinnen ten gehore brengt. Dat blijkt een prachtige afsluiter van geslaagde optredens. Na afloop nemen John en Renée ruim de tijd om handtekeningen en foto’s uit te delen.

Al met al is het een geweldige dag. We bedanken het Energiehuis voor hun gastvrijheid en goede zorgen en het publiek voor hun aanwezigheid. We kunnen nu bijna niet meer wachten tot de première van Tick, Tick, Boom! op 9 maart. Dit smaakt naar meer!

Dit smaakt naar meer! was last modified: juni 26th, 2014 by