Help Tick, Tick, Boom! aan een decor!
16 januari 2014

 

Hou jij van musicals met inhouVoordekunstd en kwaliteit en draag jij vernieuwend Nederlands muziektheater een warm hart toe? Dan hebben we goed nieuws: je kunt je eigen steentje bijdragen!

Op 15 januari is ons crowdfundingsproject van start gegaan. Tot 17 februari heb je de tijd om een donatie te doen voor de bouw van ons decor. Om onze dromen te kunnen verwezenlijken hebben we jouw hulp namelijk hard nodig! Het decor is van groot belang voor de voorstelling, maar kost ook veel geld. Onze vier bandleden staan tijdens de voorstelling altijd op het podium en maken als het ware onderdeel uit van het decor. En wat deze productie zo bijzonder maakt, de castleden spelen ook af en toe mee in de band!

Er ligt al een prachtig plan voor ons decor klaar, ontworpen door Eric Goossens. En omdat de tijd dringt is de bouw zelfs al begonnen. Het is namelijk van groot belang dat het decor ook goed te vervoeren is aangezien we twee maanden door het land zullen toeren. Om er écht het kunstwerk van te maken dat de voorstelling verdient, hebben we jouw hulp hard nodig! Iedere bijdrage is bijzonder welkom. Daarnaast krijg je natuurlijk voor iedere bijdrage een waardige tegenprestatie. Zo kun je een zangles van Renée van Wegberg of een knipbeurt van (gediplomeerd kapper) John Vooijs krijgen! Of een zelfgemaakt kunstwerk van Sander van Voorst tot Voorst! Wie wil dat nou niet?

Steun ons project op www.voordekunst.nl en bouw samen met ons aan het decor van Tick, Tick, Boom!

Help Tick, Tick, Boom! aan een decor! was last modified: januari 16th, 2014 by