Nieuw cultureel project
25 januari 2016

Tresore Producties is op dit moment bezig met de ontwikkeling van een modern cultureel project, waarin Drenthe de hoofdrol speelt.

De Nieuwe Kolk 8

De rijke historie van de provincie en Assen in het bijzonder, biedt genoeg aanknopingspunten voor een brede programmering met een gloednieuwe Drentse muziektheater- voorstelling als hart van het project. Inwoners van Drenthe worden ondergedompeld in de verhalen van hun provincie, die niet even bekend zijn maar des te meer bijdragen aan de trots van de Drent. Een communityproject voor, door en over Drenthe.

De muziektheaterproductie wordt een moderne adaptatie van een historisch verhaal. Het scenario en de muziek van dit project zijn volledig nieuw en worden geschreven door een interessante combinatie van een ervaren schrijver en bekende componisten.

Het project zal plaats moeten gaan vinden in het voorjaar van 2017. Binnenkort brengen wij meer nieuws over dit project naar buiten. Houd hiervoor de website en social media in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Nieuw cultureel project was last modified: januari 29th, 2016 by Bastiaan