Droomkans
24 juli 2014

Kan jij fantastisch zingen? Heb jij altijd al eens op willen treden samen met een grote Broadway-componist als Andrew Lippa? En droom jij ervan om op 1 november in Martiniplaza in Groningen op te treden?
Dan is dit je kans!

Op 1 november produceert Tresore Producties een concert met Andrew Lippa, Willemijn Verkaik, René van Kooten en een live orkest in Martiniplaza te Groningen. In dit concert brengt Andrew Lippa zijn grootste musicalhits ten gehore, maar ook een aantal onbekende pareltjes!

Tresore Producties biedt
één persoon de kans om
mee te doen aan dit concert!Dit kan iedereen zijn! Een student, een afgestudeerde, een professional, een amateur, zolang je maar zangtalent hebt.

Er is een extra prijs voor degene die op 14 september de meeste likes op zijn of haar auditie-filmpje op YouTube heeft. Deze persoon mag samen met een gast gratis naar het concert, dus deel jouw filmpje met al je vrienden! Voor meer informatie, mail naar: productie@tresore.nl.
Aarzel niet en geef je nu op voor deze unieke kans. En misschien zing jij wel de sterren van de hemel op 1 november!

Aan de hand van de inschrijvingen worden er tien talenten gekozen die live auditie mogen komen doen voor een professionele jury. In de laatste ronde kiest Andrew Lippa zelf één persoon uit om samen met hem op te treden op 1 november.

Wat je moet doen

Meld je aan!

De aanmelding is helaas gesloten

Heb je je opgegeven? Bedankt voor je enthousiasme! Je hoort zo snel mogelijk of je bij de laatste tien kandidaten zit die auditie mogen doen voor de jury.

Winnaar like-actie

Tevens is de winnaar van de like-actie inmiddels bekend! Melissa van den Berg verzamelde maar liefst 164 likes en wint daarmee de twee felbegeerde kaarten voor Andrew Lippa in Concert.

Van harte gefeliciteerd!

Droomkans was last modified: september 16th, 2014 by Bastiaan