Nominaties Musical Awards
12 december 2014

Goed nieuws: onze productie Tick Tick Boom! heeft vanavond een nominatie voor de Musical Awards binnengesleept! Dat werd vanavond bekendgemaakt door de Stichting Musical Awards. Geweldig om deze vorm van erkenning te krijgen!

Nominatie voor Renée van Wegberg
Voor haar rol als Suzan is Renée van Wegberg genomineerd in de categorie Beste Vrouwelijke Bijrol in een Kleine Musical. Voor deze rol mocht zij eerder al de Musicalworld Award in ontvangst nemen. Tick Tick Boom! was voor iedereen een spannende reis die zich gelukkig mocht verheugen met zeer enthousiaste reacties. We zijn dan ook ontzettend trots! Daarnaast feliciteren we natuurlijk alle andere genomineerden.

Publieksprijs voor Beste Musical
Bovendien is Tick Tick Boom! ook nog kandidaat voor de felbegeerde Eventim Publieksprijs voor Beste Musical. Vanaf vanavond kunnen theaterbezoekers stemmen of zijn of haar favoriete musical. Op 7 januari 2015 worden de winnaars van de Musical Awards bekendgemaakt tijdens het Musical Awards Gala, dat live wordt uitgezonden op NPO 1. Mis het niet!

banner_336x280
Over Tick Tick Boom!
Tick Tick Boom!, een musical van Rents Jonathan Larson, toerde tot en met 3 mei 2014 langs theaters in heel Nederland. Tick Tick Boom! is een grotendeels autobiografisch stuk, met als thema het volgen van dromen en het vechten voor originele ideeën. Regie en vertaling waren in handen van Koen van Dijk. De cast bestond uit John Vooijs, Renée van Wegberg en Sander van Voorst tot Voorst.

Vind jij dat Tick Tick Boom de Eventim Publieksprijs voor Beste Musical verdient?
Help ons dan en stem. Dankjewel!

Nominaties Musical Awards was last modified: januari 18th, 2016 by Bastiaan