In ontwikkeling: prikkelend project in Groningen
10 december 2014

Tresore Producties is momenteel bezig met de ontwikkeling van een nieuw crossoverproject. Omdat Tresore een warm hart toedraagt aan talentontwikkeling, willen we jonge studenten een podium bieden. Met prikkelend muziektheater in Groningen als resultaat.

Als Groningse producent hecht Tresore Producties veel waarde aan daadwerkelijk iets van culturele en educatieve waarde toevoegen aan de regio Noord-Nederland. In deze regio worden alle vakgebieden van muziektheater onderwezen maar deze worden zelden samengebracht.

Daarom zijn wij een multidisciplinair project aan het ontwikkelen in samenwerking met verschillende theatergerelateerde opleidingen (in de breedste zin) die we in Groningen hebben. Het doel: een jaarlijks terugkerend evenement neerzetten, waarbij betrokkenen samen een unieke voorstelling maken op locatie.

3862179845_bea6e906c6_z

Foto: Bert Kaufmann

Binnenkort meer!

In ontwikkeling: prikkelend project in Groningen was last modified: januari 25th, 2016 by Bastiaan