Fotoshoot met John Vooijs
21 december 2012

Op maandag 9 juli hield Tresore Producties een fotoshoot met John Vooijs! Omdat John de hoofdrol speelt in de productie Tick, Tick, Boom!, kwam hij speciaal naar het noorden van het land. De Nederlandse première van deze Amerikaanse off-Broadway productie speelt in het voorjaar van 2014 in theaters in Nederland. Hierbij een voorproefje van het resultaat van de fotoshoot!

Foto’s: Piet van der Veen

Fotoshoot met John Vooijs was last modified: juni 26th, 2014 by Bastiaan

Laat een reactie achter

Je email adres zal niet getoond worden. Required fields are marked *

Je kunt deze HTML tags en stijlen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>