Vacature: stagiaire productie (m/v) (verlopen)
2 augustus 2013

[two_thirds]
Per september 2013 zijn wij op zoek naar een stagiaire productie
Standplaats: Groningen

Wie zijn wij?

Tresore Producties is een jonge speler op de entertainmentmarkt. Wij richten ons op het produceren van professionele kleinschalige muziektheatervoorstellingen, die eigentijds zijn en gericht op inhoud en kwaliteit.

Tresore Producties is gevestigd in Groningen; de tweede cultuurstad van Nederland. In deze bruisende stad lopen ruim 50.000 studenten rond. Een groot deel van die studenten volgt een studie gerelateerd aan de podiumkunsten. Tresore Producties biedt een mogelijkheid tot samenwerking met en talentontwikkeling voor deze studentengroep en voor afgestudeerden.

Het team van Tresore Producties verschilt per seizoen in grootte, afhankelijk van de productie die in ontwikkeling is. Wij werken voornamelijk met freelance medewerkers.
Op dit moment wordt er gewerkt aan de pop-rockmusical “Tick Tick Boom!” (seizoen 2013-2014) met in de hoofdrollen John Vooijs en Renée van Wegberg en geregisseerd door Koen van Dijk. Ook worden al voorbereidingen getroffen voor de productie van seizoen 2014-2015.

Werkzaamheden

Tick, Tick Boom! zal vanaf maart 2014 in het hele land te zien zijn. Je wordt ingezet in het productieteam dat aan deze musical werkt.

Als stagiaire productie bied je productionele ondersteuning aan het productieteam en uitvoerend producent. Je houdt je bezig met de voorbereiding en het begeleiden en uitvoeren van de lopende productie. Daarnaast ben je betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe productie voor het seizoen 2014-2015. De werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend, maar voornamelijk organisatorisch en praktisch uitvoerend gericht.

Wat verwachten wij van jou?

– Je hebt/volgt een HBO/WO opleiding op het gebied van of ondersteunend aan de podiumkunsten.
– Je hebt affiniteit met en gevoel voor theater.
– Je bent handig met sociale media.
– Je bent een organisator en kunt zelfstandig werken.
– Je bent initiatiefrijk, hebt gevoel voor sfeer, en pionieren zit jou in het bloed.
– Je bent stressbestendig en je laat je niet snel uit het veld slaan.
– Je bent bereid om incidenteel te werken in avonduren en weekenden, als de situatie daarom vraagt.

Wij bieden jou de unieke kans om actief mee te werken aan de eerste producties van Tresore Producties. Je vindt bij ons een uitdagende stageplek in een nieuwe, compacte organisatie. Een plek waar je kunt pionieren, en waar er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Je wordt betrokken bij en bent onderdeel van de tot standkoming van een theaterproductie.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Bastiaan Roeters (producent): b.roeters@tresore.nl

Reacties met motivatie en cv kun je mailen naar productie@tresore.nl o.v.v. “stagiaire productie”.
Reageren vóór 14 augustus 2013.
[/two_thirds]

Vacature: stagiaire productie (m/v) (verlopen) was last modified: september 27th, 2013 by