Vacature: stagiaire communicatie (m/v) (verlopen)
31 juli 2013

[two_thirds]
Per september 2013 zijn wij op zoekt naar een stagiaire communicatie.

Wie zijn wij?

Tresore Producties is een jonge speler op de entertainmentmarkt. Wij richten ons op het produceren van professionele kleinschalige muziektheatervoorstellingen, die eigentijds zijn en gericht op inhoud en kwaliteit.

Tresore Producties is gevestigd in Groningen; de tweede cultuurstad van Nederland. In deze bruisende stad lopen ruim 50.000 studenten rond. Een groot deel van die studenten volgt een studie gerelateerd aan de podiumkunsten. Tresore Producties biedt een mogelijkheid tot samenwerking met en talentontwikkeling voor deze studentengroep en voor afgestudeerden.

Het team van Tresore Producties verschilt per seizoen in grootte, afhankelijk van de productie die in ontwikkeling is. Wij werken voornamelijk met freelance medewerkers.

Op dit moment wordt er gewerkt aan de pop-rockmusical “Tick Tick Boom!” (seizoen 2013-2014) met in de hoofdrollen John Vooijs en Renée van Wegberg en geregisseerd door Koen van Dijk. Ook worden al voorbereidingen getroffen voor de productie van seizoen 2014-2015.

Werkzaamheden

Tick, Tick Boom! zal vanaf maart 2014 in het hele land te zien zijn. Je wordt ingezet in het productieteam dat aan deze musical werkt. Binnen dit team worden alle niet-artistieke werkzaamheden uitgevoerd die voor de productie van een professionele theatervoorstelling noodzakelijk zijn. Je zult hoofdzakelijk worden belast met het uitvoeren van tal van communicatieve opdrachten in de voorbereiding van de voorstelling en tijdens de landelijke tour. Daarnaast is er voldoende ruimte om te werken aan je persoonlijke stagedoelen.

Wat verwachten wij van jou?
– Je hebt/volgt een HBO/WO opleiding op het gebied communicatie of een vergelijkbare studie.
– Je hebt affiniteit met en gevoel voor theater.
– Je bent handig met sociale media.
– Je bent zelfstandig en initiatiefrijk, en pionieren zit jou in het bloed.
– Je wilt en kunt actief meedenken over en meewerken aan het marketing- en communicatieplan en alle middelen van communicatie.
– Je bent bereid om incidenteel te werken in avonduren en weekenden, als de situatie daarom vraagt.

Wij bieden jou een uitdagende stageplek in een compacte organisatie die in ontwikkeling is. Een plek waar je kunt pionieren en waar er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Bastiaan Roeters (producent): b.roeters@tresore.nl

Reacties met motivatie en cv kun je mailen naar productie@tresore.nl o.v.v. “stagiaire communicatie”.
Reageren vóór 14 augustus 2013.

[/two_thirds]

Vacature: stagiaire communicatie (m/v) (verlopen) was last modified: september 27th, 2013 by